facebook linkedin linkedin envelope
Huis & Werkplekorganisatie begint bij PLANIFY.
Wij geven advies en bieden praktische hulp bij het inrichten en organiseren van uw woon- en werkruimte én bij een efficiënte indeling van uw tijd en activiteiten.

wie

Saar Gerrits
Professional Organizer

 

Van nature ben ik een “opgeruimd” persoon, een geboren regelaar met oog voor detail.
Al van jongs af aan hecht ik veel waarde aan structuur en overzicht en ben ik heel praktisch ingesteld. Als kind vond ik het leuk om op te ruimen, als student had ik de netste kamer en later in mijn werkende leven haalde ik plezier uit het opzetten van systemen en het werken volgens een planning. In de loop der jaren kwam ik erachter dat het organiseren, ordenen en het denken in structuren niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is.


Door een breed werk- en interessegebied heb ik zowel zakelijk als privé veel kennis en ervaring opgedaan in het projectmatig werken, organiseren, plannen en ordenen van huis, kantoor of evenement. Ik ben dienstverlenend van aard, klant- en resultaatgericht ingesteld en heb een positieve, open en respectvolle benadering. In het beroep van Professional Organizer kan ik al mijn ervaring en deskundigheid bundelen.

Als moeder en ondernemer weet ik dat het combineren van een gezin, werk en andere activiteiten soms best een uitdaging kan zijn. Een georganiseerde (thuis)basis is daarom zeer belangrijk voor het creëren van rust en overzicht. Om zodoende ook meer tijd over te houden voor zaken die werkelijk belangrijk zijn.

Print

De opleiding tot Professional Organizer heb ik gevolgd bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, trainingen en seminars om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

De NBPO, waar ik lid van ben, heeft als doel de kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. U kunt hier lezen wat de meerwaarde is van het inschakelen van een NBPO-lid.

Als ambassadeur van de Stichting Inzameldoelen.nl zet ik mij in voor het hergebruik van overbodige en ongebruikte spullen. Deze stichting is een platform en brengt alle lokale en landelijke inzamelpunten in kaart om ze voor iedereen makkelijk vindbaar te maken. Op deze manier krijgen spullen een tweede leven en komt er wat meer ruimte in uw kast, zolder of schuur.